Recensies

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.116.27 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Juf Carlijn schreef op 5 juli 2017
Wat was het een goede filmdag, en wat is het een prachtig resultaat! Ideaal dat je met veel of weinig voorbereiding zo'n goede film kunt maken.
Linda Fix schreef op 8 juli 2016
We zijn superblij met de film! Heel erg leuk, we maken ons op voor een grote première!
Milfed Ameziane schreef op 10 juni 2016
Wat een geweldig idee! De leerling van groep 8 waren vanaf het begin enthousiast en na het opnemen van de film al helemaal. Goede begeleiding, goede voorbereiding en Michiel kon het gelijk goed vinden met onze leerlingen. De kinderen hebben erg genoten . Gisteren samen de film bekeken, en de kinderen vonden het geweldig om zichzelf in de film te zien. Zeker voor herhaling vatbaar.
linda fix schreef op 26 april 2016
In plaats van een musical instuderen een hippe film opnemen, wat een goed idee! Michiel kwam de hele dag filmen en we hebben het echt leuk gehad! Op een ontspannen, maar geconcentreerde manier werd shot na shot opgenomen. Er zat vaart in de opnames en we konden zelfs al een klein stukje film bekijken omdat Michiel dat tussen de middag gauw gemonteerd had. "Het wordt echt veel leuker dan ik verwacht had!" zei een van de leerlingen.. Nu in spanning wachten op het complete eindresultaat en dan: op naar de gala première!!
Heleen schreef op 23 maart 2016
We gingen een film maken en het was soms wel moeilijk om niet in de camera te kijken maar die oefeningen van te voren hielpen heel goed. En het voorproefje wat we al hadden gezien was geweldig verder was het een super dag? Groeten: een van de acteurs
Annet Sikkens schreef op 22 maart 2016
Beste Michiel, Vandaag heb je met ons een film opgenomen (met groep 7 en 8, die bestaat uit in totaal 7 kinderen). Dit was erg leuk! Het ging ook zo snel dat we aan het einde van de dag al een voorproefje mochten zien. En wauw, het is echt supermooi. Ook de opdracht die je van tevoren kunt doen sluit goed aan bij het maken van een de film en het interviewen tijdens het opnemen van de film is leuk om te doen. We mochten dit script als eerste uitproberen en dat was in 1 woord: MAGISCH! Groet, juf Annet