Doe Het Zelf Eindfilm

Ben je zelf goed filmen en monteren? Of ken je iemand die dat voor jouw groep wilt doen? Dan is de Doe-Het-Zelf-Eindfilm misschien iets voor jou.
Het Doe-Het-Zelf-Pakket bestaat uit het script, tips voor de filmer, filmmuziek, uitleg over de voorbereiding, attributenlijst en planning van de opnamedag(en).

  • De film is op te nemen in 1 tot 2 dagen
  • De montage kan worden gedaan met MovieMaker of iMovie
  • Je bent vrij om het script aan te passen, aan te vullen en te veranderen

Het script dat voor de Doe-Het-Zelf beschikbaar is, is Carnivale:

In de school is een bont gezelschap neergestreken. Het is een carnivale.. een carnivale is een rondtrekkende groep van vreemde eenden en paradijsvogels. Ze reizen van stad naar stad om hun kunsten en eigenaardigheden te vertonen en wat geld te verdienen. Het is een mengeling van een circus en een kermis. Vroeger waren de artiesten reuzen, vrouwen met baarden, kaartleggers en jongleurs.
Het verhaal speelt zich af rond de zoon/dochter van de directeur. Hij/zij is 12 jaar en moet zich van de directeur bij een van de gezelschappen gaan aansluiten om een vak te leren.
De zoon/dochter gaat bij alle eigenaardige gezelschappen rond om hun kunsten te bekijken en neemt dan een bijzonder besluit..

In dit script worden de verschillende acts door de leerlingen zelf bedacht en ingestudeerd. Afhankelijk van het aantal en de lengte van de acts duurt de film 20 tot 30 minuten.

Bestellen kan door contact op te nemen via telefoon (06-22911261) of e-mail (info@detoonwerkplaats.nl).
Kosten: € 75,-